BOUW

Uw woning, uw Thuis. Wij begrijpen dat u de (ver-)bouw van uw woning niet zomaar uit handen geeft. Huttinga BV is sinds 1999 een betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten. Een transparante aanpak waarbij wij u zo veel mogelijk ontzorgen staat voorop, maar zonder daarbij het contact met u als klant te verliezen.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek over uw wensen en de mogelijkheden voor uw project.

Hierna leggen wij u een ontwerp en plan voor. Omdat wij samen met u duidelijke afspraken maken, komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen of teleurstellingen te staan. Onbezorgd bouwen dus.

 

NIEUWBOUW

Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer voor uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij Huttinga BV aan het juiste adres. Van de tekentafel tot aan de oplevering, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan en bekijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste duurzame materialen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek geïnspireerde architectuur of eerder naar de strakke lijnvoering van de eigentijdse woonarchitectuur. Wij pakken elke stijloefening aan met dezelfde zin voor perfectie, passie voor authenticiteit en grondige kennis van zaken.

Ons team van gepassioneerde specialisten begeleidt en adviseert u vanaf de aanvang van uw project tot na de oplevering van uw project. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw project een uniek project is.

 

VERBOUW / RENOVATIE

Voor verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand beschikt Huttinga BV over deskundige vakmensen. Of het nu gaat om dakrenovatie, een zolderverbouwing, of het vervangen van bijvoorbeeld dakramen en kozijnen. Onze bedreven ambachtslieden draaien hun handen er niet voor om.

Huttinga BV begeleidt, adviseert en verricht uitvoerend werk voor én met u. Na een persoonlijke gesprek met u, leggen wij u een praktisch ontwerp voor. Dit is uiteraard gemaakt aan de hand van uw wensenpakket en de bouwkundige mogelijkheden. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, voorkomen we teleurstelling achteraf.