INTERIEUR

Huttinga interieurbouw staat voor een uniek interieur.

Hoe mooi is het om alle kleuren en vormen van uw interieur zelf te kunnen bepalen? Geen interieur uit de winkel, maar iets dat écht uniek is. De materialen waarmee wij werken zijn alleen van edele soorten en hoogwaardige kwaliteit. Laat u iets door ons produceren? Dan kunt u er dus nog jarenlang van genieten.

 

Ons interieur is uniek, net als ieder individu. Daarom komen wij graag eerst langs voor een persoonlijk gesprek. Zodra duidelijk is wat u voor ogen heeft, werken wij samen met onze eigen interieuradviseur het plan uit. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. Huttinga beschikt over een eigen werkplaats en vaste leveranciers dat betekent dat de levertijd kort is.

 

 

Meubels

Huttinga interieurbouw maakt meubels van edele materiaalsoorten, wij werken met name met massief hout

 

            “ Meubels van massief hout zijn mooi, duurzaam en creëren een warme sfeer

 

Wat voor meubels wij allemaal kunnen maken vraagt u uzelf af? Alles, echt Alles! Een prachtige houten kast of deur. De ombouw van een trap of de trap zelf. Wilt u de kamers van uw woning stijlvol scheiden zoals vroeger werd gedaan? Laat kamer- en suite deuren, ofwel schuifdeuren, op maat maken en plaatsen.

Uiteraard hoeft niet alles in dezelfde bruine houtkleur te zijn. Mocht u het wensen, dan schilderen of spuiten wij de meubels met de hand en in de kleur van uw keuze.

 

Keukens

Droomt u al jaren van een bepaalde keuken, of wilt u uw keuken moderner inrichten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en eerlijk advies. Vervolgens kunnen wij met uw wensen een nieuwe keuken of renovatieplan ontwerpen, realiseren en plaatsen.

Huttinga is gespecialiseerd in diverse stijlen en maakt gebruik van verscheidene materialen. Het is mogelijk om enkel een keukenkastje te laten maken of een geheel nieuwe keuken inclusief apparatuur.